Login
+Follow
Login

Från topp till tå

By prylbloggen on 2014.06.05 In Uncategorized

Hej

Som mitt första inlägg tänkte jag sparka igång en kort introduktionsserie till bloggen, kallad från topp till tå, där jag under en serie av inlägg kommer att försöka svara på de vanligaste frågorna gällande standard utrustning för en dag ute i det fria, kategoriserat efter vår kropp.
Några frågorna jag tänker besvara är:

 • – Vad skall jag tänka på vid val av utrustning?
 • – Hur mycket pengar skall jag lägga ner?
 • – Hur skall jag klä mig? Finns det någon regel?
 • – Hur vårdar jag min utrustning?
 • Indelningen av utrustning baserat på vår kropp.

 • 1. Huvud
 • 2. Överkropp
 • 3. Ben
 • 4. Fötter
 • 0 Responses to "Från topp till tå"

   Comments (0)

   Leave a comment

   Your email address will not be published. Required fields are marked *
   *
   *

  +Follow
  Categories

  Login